Skip to main content

"OVERNAME" EN VERNIEUWING WEBSITES

GESELLE.be maakt niet alleen nieuwe websites, maar kan u ook helpen in het beheren van uw oude website. Alhoewel dit soms niet mogelijk is, door technische of puur praktische redenen, slagen we er toch vaak ik om websites nieuw leven in blazen.

Een concreet voorbeeld is bv https://6degrees.es/ , een tweetalige (spaans/engelse) site in Wordpress/Elementor. De eigenaars hadden de nodige informatie en codes, maar wilden vlotter kunnen werken. Iets wat hun oorspronkelijke webdesigner niet wil of kon leveren binnen een acceptabele tijd. Alhoewel Wordpress in combinatie met Elementor niet ons standaard platform is, hebben we genoeg kennis om hier mee te werken.

GESELLE.be heeft het beheer van de site overgenomen, het (toch al geslaagde) design verder aangepast naar de wensen van de klant, en voorzien van de nodige veiligheidsinstellingen, monitoring en updates. Bij een dergelijke overname is niet ALLES mogelijk, zonder een volledige heropbouw van de site, maar dit is natuurlijk veel goedkoper EN sneller dan volledig de site opnieuw aan te maken.

Bedankt alvast aan Lorena en Maiol voor hun vertrouwen!