ONDERSTEUNING

Wegens de drukte kunnen wij op dit moment geen nieuwe klanten aanvaarden voor Remote Support.
Advies via email blijft natuurlijk mogelijk.
GESELLE.be kan in sommige gevallen een uitzondering maken en u uitnodigen voor een Remote Support sessie, u kan dan hieronder de gepaste client downloaden.

Indien u kiest voor Cloudcare kan u echter wel nog altijd gebruik maken van de Remote Support.

De ingebouwde systemen van Cloudcare laten een proactieve controle toe en een snellere overname van uw computer.

WINDOWS XP/7/8/10

HP, Dell, Acer, Lenovo, ...

MAC OS 10.0+

Apple iMac, Macbook, Macbook ProEXTRA DIENSTEN


VIDEOCONFERENTIE

1 op 1 meeting
Persoonlijk contact met GESELLE.be (enkel op afspraak).
Gelieve uw webcam in te schakelen voor een betere ervaring.

CLOUDCARE

proactieve beveiliging
Wenst u te genieten van een professionele beveiliging aan een eindgebruikersprijs? Kies voor een proactieve beveiling van GESELLE.be en Avast Cloudcare.

ADVIES

Wij helpen u graag ook verder met advies op maat, helemaal vrijblijvend. Indien het niet over een complex probleem gaat, kan dit zelfs gratis. Als u informatie wenst over de aankoop van een nieuwe desktop/laptop kan kosteloos en onafhankelijk.
 • HARDWARE

  SSD migratie, PC upgrade, aankoopadvies nieuwe PC/laptop
 • (CLOUD) BLACKUPS

  DropBox, Google Drive, OneDrive, on-site NAS
 • OFFICE

  Netwerk, Mails- en Agendadelen, Migratie naar Cloudservers
 • MULTIMEDIA

  KODI mediacenter, Multiroom Streaming, Plex/Chromecast-streaming

U kan uw vraag stellen via sociale media of via de contactpagina:

KOOPTIPS

Graag bieden wij u een vrijblijvend advies aan van laptop en smartphone. Deze toestellen zijn een goede keuze op dit moment en zou ik zonder problemen aanraden aan mijn klanten.

BUDGET SMARTPHONE
Motorola G6 PLUS

laatste update: midden mei 2018
De nieuwe Lenovo/Motorola is opnieuw een shot in de roos: goede performance voor een acceptabele prijs. Ik zou de "Plus" versie aanraden wegens de snellere processor en hogere opslag, maar er is ook een gewone versie beschikbaar voor 50€ minder!

BEKIJK OP EXTERNE WINKEL

MIDRANGE SMARTPHONE
Oneplus 6

laatste update: augustus 2018
De OnePlus 6 is dan maar enkel te verkrijgen via het internet, maar is zonder twijfel de beste middenklasse-smartphone dat je op dit moment kan kopen! Een ongelooflijke camera, excellente batterij en degelijke Android versie die bijna altijd de meest recentste versie is maken dit een must (vooral voor zijn geld).

BEKIJK OP EXTERNE WINKEL

HIGH-END SMARTPHONE
IPhone Xs Max 256GB

laatste update: begin oktober 2018
OK, ze zijn belachelijk duur en je hangt eigenlijk volledig vast aan alles van Apple. Je bent verplicht om nieuwe oortjes te kopen en andere kabels. De batterij is niet echt beter dan de concurrentie... Maar eigenlijk: als je het budget er voor hebt zijn de iPhones nog altijd de beste smartphones op de markt!

BEKIJK OP EXTERNE WINKELBUDGET LAPTOP
Acer Chromebook

laatste update: eind februari 2018
Zin in een goedkope laptop die toch vlot werkt? Waarom eens niet een Chromebook overwegen? Los van Windows kan je met Chromebook toch bijna alles doen dat een modale gebruiker nodig heeft. Daarinboven gaat de batterij lang mee!

BEKIJK OP EXTERNE WINKEL

MIDRANGE LAPTOP
Acer Aspire 5 A515

laatste update: begin augustus 2018
Een laptop met de achtste generatie Intel Core i5 processor een NVIDIA GeForce MX130 videokaart EN een IPS scherm voor 700€? Zeker een goede deal! Plus je hebt er nog een USB-C en een aanvaardbare SSD van 256gb bij.

BEKIJK OP EXTERNE WINKEL

HIGH-END LAPTOP
Apple MacBook Pro

laatste update: augustus 2018
Dankzij zijn krachtige 2,9GHz i7 processor draai je met Apple MacBook Pro 15" AZERTY probleemloos meerdere zware programma's tegelijkertijd. Dit maakt hem, samen met een werkgeheugen van 16GB, heel geschikt voor het bewerken van foto's en video's. De Touch Bar schakelt mee met de programma's die je gebruikt, bijvoorbeeld door te veranderen in een kleurenpallet bij het bewerken van een foto.

BEKIJK OP EXTERNE WINKEL

website door geselle.be
wij gebruiken Google Analytics alleen met ip anonimisatie, we houden uw persoonlijke gegevens ook niet bij en gebruiken uw informatie niet voor reclame