INFO

Hoe werken wij precies?

DIMITRI BRACKE 

De site van Dimitri Bracke, dirigent en docent, biedt gedurfde design-elementen met aandacht voor foto's en events. Dimitri zet zelf alle informatie online. Het logo is ook ontworpen door geselle.be.

DR RICKY RASSCHAERT 

De restyle van de site van Dr Ricky Rasschaert brengt meer mogelijkheden mee, en meer ruimte voor informatie en invulformulieren voor de patiënten.

GENTSE RIJSCHOOL 

Een moderne en vlot bereikbare site was de opdracht en samen met George van de Gentse Rijschool hebben we een eigen ontwerp kunnen uitwerken. De boekingsmodule is een handige meerwaarde voor de site.

ACOD OVERHEIDSDIENSTEN 

De site van de ACOD Overheidsdiensten moest modern, eenvoudig en snel zijn. We gebruiken de kleuren van hun logo in een sterk en strak design. De site is volledig compatibel met mobiele toestellen en laat toe om snel artikels toe te voegen.

PARRILLA GRILL 

Mike en Nathalie zochten een moderne website voor hun moderne grill! Samen met foto's van een professionele fotoshoot van Bart Tanghe komt hun mooie zaak helemaal tot zijn recht.

KG WITTE BEER 

De Witte Beer wou een dynamische en makkelijk aanpasbare site met agenda- en inschrijfmogelijkheden, een op maat gemaakte "verjaardagskalender" en vlotte toegang tot informatie voor nieuwe en bestaande leden. Er is integratie met Twitter, een emaillijst en er worden regelmatig nieuwe foto's online gezet.

ONTWERPBUREAU GAUDI 

Joan Baetens, de man achter Ontwerpbureau Gaudi, wou een unieke en visueel sterke website. Belangrijk voor hem was niet zozeer meedoen met alle andere sites, maar toch een beetje "speciaal" te zijn. Dit natuurlijk wel gekoppeld met alle moderne technieken. Daarnaast moest er ook een downloadmodule aanwezig zijn voor bestanden, met de nodige security. Als laatste voorzien we een link naar zijn Instagram account, met inspirerende foto's en de nodige foto's van zijn eigen projecten.

ARCHIEF 

OOK INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!