Skip to main content

NIEUWS / BLOG

ALGEMEEN NIEUWSBERICHT

PRIJSSTIJGINGEN HOSTING

De prijsstijgingen zetten zich overal voort, ook mijn hostingpartner Combell is verplicht om de prijzen te doen stijgen ( Prijsaanpassingen 2022 » Combell blog ).

Omdat GESELLE.be nog maar net begonnen is met het aanbieden van hosting-pakketten, hebben we echter besloten om deze prijsstijgingen nog eventjes uit te stellen. Dit is een extra service naar onze klanten, en dus geen primaire inkomstenbron. Zolang GESELLE.be hier geen verlies op boekt, gaan we onze prijzen NIET verhogen. In de toekomst, bij blijvende stijgingen, kan dit natuurlijk wel. Maar we hopen op betere tijden!

En in elk geval kunnen we, wegens ons reseller contract, goedkopere prijzen aanbieden dan wanneer u dit zelf zou regelen met Combell. Het blijft dus interessant om uw hosting via GESELLE.be te activeren.

Bij vragen of opmerkingen kan u ons altijd contacteren!

PC PART PICKER

Ben je aan het dromen over een nieuwe PC? Wil je even het overzicht behouden, en/of kijken waar de onderdelen het goedkoopst te verkrijgen zijn? Gebruik PC PART PICKER, een volledig gratis tool om uw droomtoestel samen te stellen! Ongelooflijk nuttig voor iedereen die zelf een PC wil bouwen...

https://be.pcpartpicker.com/