WEBDESIGN

PORTFOLIO

We stellen u graag onze webdesign-realisaties voor:

INFO

Hoe werken wij precies?

PELLE & COMPANY

Lichte, heldere site in de stijl van Pelle & Company. Een samenwerking met Social Hippo.

OPTIMOC

Een projectsite voor een nieuw onderzoekteam over verschillende universiteiten.

OBSG

Ontmoeting Buitenlandse Studenten Gent, een VZW met een hart!

THING OF BEAUTY

Ervaring, professionele producten en een aangename sfeer, bij Thing of Beauty van Rosita De Clercq bent u aan het juiste adres.

ALLEGAMBE'S GOED

Extreme Clean is gespecialiseerd in het wassen van ramen, daken reinigen en het onderhoud van zonnepanelen.

EXTREME CLEAN

Extreme Clean is gespecialiseerd in het wassen van ramen, daken reinigen en het onderhoud van zonnepanelen.

SKOLAE 

SKOLAE, opgericht door Trui Declerck, staat voor bijles, studiebegeleiding en revisie voor iedereen.

NIEUWHOF 

Nieuwhof is een charmante B&B gelegen tussen de kust en het hinterland, langsheen een klein plattelandsweggetje in het dorpje Zevekote.

KARMAMARKT 

Karmashop is een “zero waste” winkel waar men aankopen doet in bulk met herbruikbare recipiënten (zelf mee te brengen of aan te kopen in de winkel).

SPORTDIENST UZ GENT 

De site van de sportdienst UZ Gent bevat een kalender en inschrijfmogelijkheden voor de leden van de sportdienst.

De "look en feel" is gelijk aan de officiële website van het UZ Gent.

ROBUUSK 

Robuusk is Jeroen, Jeroen is Robuusk. Een unieke site met gedurvde look voor een one-of-a-kind chef kok! We hebben nauw samengewerkt met Jeroen om een goede look te verkrijgen die toont aan de wereld wie en wat Robuusk is. Samen met krachtige foto's maakt dit een site die opvalt zonder af te schrikken.

ANN KINDTS 

Ann wou een moderne en simpele pagina om haar nieuw boek extra in de verf te zetten. We gebruiken foto's van Ann in combinatie met een gedurfd kleurenschema.

ONDERSTEBOVEN 

Silvia Kerckhof wou voor haar nieuw bedrijf een erg persoonlijke en duidelijke website. Aan de hand van haar logo zijn we op een vlotte manier van het voorontwerp naar een bijna volledig aangepaste website gekomen. De site straalt rust uit, zonder saai te zijn en heeft veel persoonlijke toetsen van Silvia meegekregen.

CORMAFISK

Ondertussen al de twee versie van de Cormafisk website, Cormafisk blijft beroep doen op ons voor hun site. De site moet aantonen dat ze een professioneel en modern kantoor zijn. Volledig opgemaakt in hun eigen kleuren, en met veel economisch nieuws rechtstreeks op hun homepage. GESELLE.be heeft hier een moderne, niet al te "flashy" site gemaakt, zonder echt terug te vallen op de ouderwetse designkeuzes van de concurrentie. Dit alles in nauw overleg met hun medewerkers, die regelmatig updates vragen voor de site.

FORYOUMED 

ForYouMed heeft een speciaal aanbod voor een nichegroep, maar moet hun producten duidelijk en snel zichtbaar brengen. Het ontwerp is uitgewerkt na een nauwe samenwerking met de eigenaars en zal in de toekomst vaak aangepast worden. Een dynamische site voor een dynamisch jong bedrijf!

LODE DE SCHINKEL 

Lode wou een moderne en lichte site voor zijn bedrijf, ze sturen regelmatig nieuwe foto's door van hun projecten en samen houden we de site "fris". De site maakt gebruik van een unieke "streep" aan de zijkant in hun eigen tint blauw.

PDG BIKESTORE 

De site van PDG Bikestore heeft de bezoeker een duidelijk overzicht van de verschillende merken die PDG kan aanbieden, een selectie van enkele interessante modellen en ruimte voor eindereeks en tweedehandstoestellen. De site blijft continue in verandering, want ook in de wereld van de fietsen is er altijd iets nieuws te ontdekken!

DIMITRI BRACKE 

De site van Dimitri Bracke, dirigent en docent, biedt gedurfde design-elementen met aandacht voor foto's en events. Dimitri zet zelf alle informatie online. Het logo is ook ontworpen door geselle.be.

DR RICKY RASSCHAERT 

De restyle van de site van Dr Ricky Rasschaert brengt meer mogelijkheden mee, en meer ruimte voor informatie en invulformulieren voor de patiënten.

PARRILLA GRILL 

Mike en Nathalie zochten een moderne website voor hun moderne grill! Samen met foto's van een professionele fotoshoot van Bart Tanghe komt hun mooie zaak helemaal tot zijn recht.

ARCHIEF 

OOK INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

website door geselle.be